RHS Feedback

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0006189AFRF[All Projects] Generalpublic2021-03-05 14:092021-03-05 18:40
ReporterOka 
Assigned Toreyhard 
PrioritynoneSeveritymajorReproducibilityalways
StatusresolvedResolutionfixed 
PlatformOSOS Version
Product Version 
Target VersionFixed in Version0.5.5 
Summary0006189: AFRF 2S25 Sprut
DescriptionTurning out in third person (gunner seat) breaks your game (you only see white and cant hear anymore ). So you have to return to the main menu and reconnect, as I dont know of any other way to fix it.
Steps To Reproduce1. Get in Sprut as Gunner

2. Go into third person and then turn out

3. You should now see only white and hear nothing anymore, even if you get out of the vehicle or turn in again.
Additional InformationI have reason to believe the same applies to the T-80UK but this time on the commander seat. Although I have to check that.

 Im pretty sure that this is not a feature compared to the first ´´issue´´ I reported earlier today. I will report back once I tested it on the T-80s. Im not sure which one it was specifically but I remember it happening on it awell, although that was years ago.
TagsNo tags attached.
Is it a wish/request?No
RHS versionStable
Arma 3 version2.00
Did you used any other mod when the error occurred?No
Which mods?
Attached Filespng file icon Screenshot (7).png [^] (574,407 bytes) 2021-03-05 14:59
? file icon Arma3_x64_2021-03-05_14-21-24.rpt [^] (297,263 bytes) 2021-03-05 17:48

- Relationships

-  Notes
(0011495)
Oka (reporter)
2021-03-05 14:27

So far, T-80A commander seat has the same problem. Thats the only other tank I could find with this problem. (there might be more)
(0011496)
reyhard (administrator)
2021-03-05 14:30

are you using some third party mods or post processing software?
(0011497)
Oka (reporter)
2021-03-05 14:35

No, not at all, standalone AFRF. I have a video here, note how I try do drive the T-80 forwards but it doesnt work and only turns sideways? I figured out I can somehow drive with the arrowkeys even the arrow keys are bound to nothing. Ill upload a file, hold on.
(0011498)
Oka (reporter)
2021-03-05 14:59
edited on: 2021-03-05 15:00

https://youtu.be/a9WWwzb_TeQ [^]

Apparently, the audiobug can happen at any time if you do certain things (as seen at the very start of the video), all I did was go in first person and it broke, so using 3rd person is very dangerous apparently. I was not the only one, I tested it with a bunch of people in our unit (ONLY AFRF loaded standalone) and it happened to them aswell.

Not making as hassle but I recommend you investigate this. Maybe I can upload a screenshot (to prove that we tested it together), the video I have to share via YouTube because it seems too big.

(0011499)
reyhard (administrator)
2021-03-05 17:38

As for T80 driving - you have to release forward key after engine startup is done.

Could you provide .rpt perhaps? Are you using some startup parameters perhaps? https://community.bistudio.com/wiki/Crash_Files [^]
(0011500)
Oka (reporter)
2021-03-05 17:50

Regarding the T-80 I know what you mean, but the bug broke the driving thing and changed the forward keys from W and S to arrow up and down.

I also uploaded the .rpt from the video I made.
(0011501)
reyhard (administrator)
2021-03-05 17:53

so is it only happening in multiplayer?
(0011502)
Oka (reporter)
2021-03-05 18:02

No, its also happening in singleplayer.
(0011503)
reyhard (administrator)
2021-03-05 18:08

I would need some additional steps then because I'm not able to reproduce it in SP. RPT seems to be from multiplayer scenario and I see there some "Overflow" spam which perhaps is somehow connected to local network stability - wild guess?
(0011504)
Oka (reporter)
2021-03-05 18:32
edited on: 2021-03-05 18:33

Maybe its just in multiplayer. The thing is, this problem occurs for everyone. Its certainly not connected to the local network.

(0011505)
reyhard (administrator)
2021-03-05 18:34

in any case, MP repro was enough. In future please specify if issue happens in MP or SP. Without .rpt I wouldn't have clue that this issue happens in MP scenario
(0011506)
Oka (reporter)
2021-03-05 18:38
edited on: 2021-03-05 18:40

Im sorry, I didnt know that his makes such a difference, Im fairly new to reporting problems like this, after all I just want to help you to improve things :)

So whats going to happen next?


- Issue History
Date Modified Username Field Change
2021-03-05 14:09 Oka New Issue
2021-03-05 14:27 Oka Note Added: 0011495
2021-03-05 14:30 reyhard Note Added: 0011496
2021-03-05 14:30 reyhard Assigned To => reyhard
2021-03-05 14:30 reyhard Status new => feedback
2021-03-05 14:35 Oka Note Added: 0011497
2021-03-05 14:35 Oka Status feedback => new
2021-03-05 14:59 Oka Note Added: 0011498
2021-03-05 14:59 Oka File Added: Screenshot (7).png
2021-03-05 15:00 Oka Note Edited: 0011498 View Revisions
2021-03-05 17:38 reyhard Note Added: 0011499
2021-03-05 17:38 reyhard Status new => feedback
2021-03-05 17:48 Oka File Added: Arma3_x64_2021-03-05_14-21-24.rpt
2021-03-05 17:50 Oka Note Added: 0011500
2021-03-05 17:50 Oka Status feedback => new
2021-03-05 17:53 reyhard Note Added: 0011501
2021-03-05 17:53 reyhard Status new => feedback
2021-03-05 18:02 Oka Note Added: 0011502
2021-03-05 18:02 Oka Status feedback => new
2021-03-05 18:08 reyhard Note Added: 0011503
2021-03-05 18:08 reyhard Status new => feedback
2021-03-05 18:32 Oka Note Added: 0011504
2021-03-05 18:32 Oka Status feedback => new
2021-03-05 18:33 Oka Note Edited: 0011504 View Revisions
2021-03-05 18:34 reyhard Note Added: 0011505
2021-03-05 18:34 reyhard Status new => resolved
2021-03-05 18:34 reyhard Fixed in Version => 0.5.5
2021-03-05 18:34 reyhard Resolution open => fixed
2021-03-05 18:38 Oka Note Added: 0011506
2021-03-05 18:40 Oka Note Edited: 0011506 View Revisions


Copyright © 2000 - 2021 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker