RHS Feedback

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0004011USAF[All Projects] Generalpublic2018-03-03 17:362018-03-09 20:09
ReporterCoryf88 
Assigned Toreyhard 
PrioritynoneSeveritycrashReproducibilityalways
StatusresolvedResolutionfixed 
PlatformOSOS Version
Product Version 
Target VersionFixed in Version0.4.6 
Summary0004011: HMMWV Invalid unitdecals
DescriptionUsing the 2nd decal attribute "55^", "05^", or "^" in a mission on a dedicated server results in the mission failing to load and being placed back at the missions screen.

The error in the server log when using "55^" is: Warning Message: Picture rhsusf\addons\rhsusf_hmmwv\unitdecals\55^_co.paa not found
Steps To ReproduceCreate a mission
Add a HMMWV
Apply one of the mentioned 2nd decals the HMMWV
Attempt to play the mission on a dedicated server
Additional InformationThe issue seems to only occur when using a dedicated server.

The attribute values are "55^_co", "05^_co", and "^_co".
The filenames are "55^_ca", "05^_ca", and "^_ca".
TagsNo tags attached.
Is it a wish/request?No
Arma 3 version1.80
Did you used any other mod when the error occurred?No
Which mods?
Attached Files

- Relationships

-  Notes
(0007519)
reyhard (administrator)
2018-03-09 20:09
edited on: 2018-03-09 20:09

changed texture names but bear in mind that mission will have to be updated in order to receive proper params since 3den attributes are directly stored in mission.sqm


- Issue History
Date Modified Username Field Change
2018-03-03 17:36 Coryf88 New Issue
2018-03-03 17:48 reyhard Assigned To => reyhard
2018-03-03 17:48 reyhard Status new => assigned
2018-03-09 20:09 reyhard Note Added: 0007519
2018-03-09 20:09 reyhard Status assigned => resolved
2018-03-09 20:09 reyhard Fixed in Version => 0.4.6
2018-03-09 20:09 reyhard Resolution open => fixed
2018-03-09 20:09 reyhard Note Edited: 0007519 View Revisions


Copyright © 2000 - 2018 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker